Snoep meulebeke

Assortiment Joris

Joris is een gekend merk van snoep : groentjes en andere gelijkaardige snoepjes. Bij de Zoete Droom vindt u het enige echte Joris-assortiment. Uniek in smaak en belevenis. U merkt het verschil met andere merken en kunt de kwaliteit ten zeerste preciëren. Eens Joris-snoep geproefd, koopt u enkel en alleen nog Joris-snoep bij de Zoete Droom op de markt of in de thuiswinkel.

bruintjes

groentjes

groene briket

mentol briket

kruiskes

belgas

kleine drop

fruitmix

echte poepkes

bel canto

meli melo

tutjes

beertjes

muisjes

DINSDAG

ROESELARE

WOENSDAG

MEULEBEKE

DONDERDAG

TIELT

VRIJDAG

INGELMUNSTER

ZATERDAG

IZEGEM

ONZE MARKTEN

Wekelijks kan u terecht bij De Zoete Droom op de markt in uw regio. Onze eIgentijdse lekkernijen en “snoep van toen” verwennen uw smaakpapillen. Voor eigen gebruik of als geschenk, met snoepjes naar ieders smaak, ook suikervrij, verrast u menigeen. Tijdsgebonden past ons aanbod zich aan, zoals voor Sinterklaas, Eindejaar, Pasen, moederdag…

ONZE THUISWINKEL

Geraakt u niet naar de markt, dan bent u welkom in onze thuiswinkel. Steeds open op woensdagnamiddag van 14u00 tot 17u00. Of maak een afspraak via telefoon op het nummer 0496 217506, we bedienen u op het afgesproken tijdstip. Wenst u een origineel geschenk voor een vriend, familielid, schooljuf, ... ? We bereiden een “speciaal-op-maat”-pakket dat u met fierheid kan aanbieden. En voor de ontvanger : aangenaam voor het oog, zoet in de mond !

ONZE ONLINE SNOEPWINKEL

Wij versturen snoep per post. Wil je jezelf eens verwennen met snoepgoed of iemand een zoete attentie toesturen. Stuur ons een mailtje op info@snoep-meulebeke.be of bel ons op 0496 217506.

Veldstraat 146
8760 Meulebeke
T 051 48 55 62
M 0496 21 75 06