Snoep meulebeke

Snoep van indertijd

Op zoek naar iets speciaals ? Zoals zoethoutstokken voor gin-tonic, rumwippers, kaleisiehout ? Of Eerder nostalgische snoep, “van in de tijd van toen” ? Dan moet u naar de markt of in de thuiswinkel van De Zoete Droom, u wordt aangenaam verrast van het aanbod. En wees er zeker van, u zal met uw aankoop ook heel verrassend uw lekkers aanbieden !!

grote rat zwart of rood

drop munten

zure kloppers

rumwippers

kauwgomballen

dropstokjes

witte stokken

druivensuikerlolly

ufo's hosties

orangetten

sneeuwballen

aardbeibollen

wit-roze blokjes

congo carabouilla

belgas

echte poepkes

echte neuzen cuberdons

calessiehout

calessiestokken

regenboog

napoleon citroen

sugus

eclair

orfina botercaramel

hartmint

pecto

dennensoep sapin

eucalypto

chocotoff

hopjes

liquorice caramel

mocatine roodthooft

eclair

suikerhartjes

zacht fruit

locuum

DINSDAG

ROESELARE

WOENSDAG

MEULEBEKE

DONDERDAG

TIELT

VRIJDAG

INGELMUNSTER

ZATERDAG

IZEGEM

ONZE MARKTEN

Wekelijks kan u terecht bij De Zoete Droom op de markt in uw regio. Onze eIgentijdse lekkernijen en “snoep van toen” verwennen uw smaakpapillen. Voor eigen gebruik of als geschenk, met snoepjes naar ieders smaak, ook suikervrij, verrast u menigeen. Tijdsgebonden past ons aanbod zich aan, zoals voor Sinterklaas, Eindejaar, Pasen, moederdag…

ONZE THUISWINKEL

Geraakt u niet naar de markt, dan bent u welkom in onze thuiswinkel. Steeds open op woensdagnamiddag van 14u00 tot 17u00. Of maak een afspraak via telefoon op het nummer 0496 217506, we bedienen u op het afgesproken tijdstip. Wenst u een origineel geschenk voor een vriend, familielid, schooljuf, ... ? We bereiden een “speciaal-op-maat”-pakket dat u met fierheid kan aanbieden. En voor de ontvanger : aangenaam voor het oog, zoet in de mond !

ONZE ONLINE SNOEPWINKEL

Wij versturen snoep per post. Wil je jezelf eens verwennen met snoepgoed of iemand een zoete attentie toesturen. Stuur ons een mailtje op info@snoep-meulebeke.be of bel ons op 0496 217506.

Veldstraat 146
8760 Meulebeke
T 051 48 55 62
M 0496 21 75 06