Snoep meulebeke

Suikervrije snoep

De tijd dat een diabetes-patiënt met veel zin zat te watertanden naar alle heerlijke snoep en chocolade is verleden tijd. Bij de Zoete Droom kan u een grote keuze suikervrije snoep aankopen. We bieden ook speciale geschenkverpakkingen met suikervrije snoep, zodat elk familielid en/of vriend kan verwend worden met zoets.

zachte jelly zonder suiker

beertjes zacht zonder suiker

colafles zacht zonder suiker

poepkes zacht zonder suiker

fruitcaramels zonder suiker

citroen crème zonder suiker

fruitmix zonder suiker

kerssnoep zonder suiker

sinaasschijfjes zonder suiker

eucalyptussnoep zonder suiker

zachte mintsnoep zonder suiker

koffiesnoep zonder suiker

caramelsnoep zonder suiker

caramels mix zonder suiker

anijssnoep zonder suiker

chocoladesnoep zonder suiker

mint caramel zonder suiker

DINSDAG

ROESELARE

WOENSDAG

MEULEBEKE

DONDERDAG

TIELT

VRIJDAG

INGELMUNSTER

ZATERDAG

IZEGEM

ONZE MARKTEN

Wekelijks kan u terecht bij De Zoete Droom op de markt in uw regio. Onze eIgentijdse lekkernijen en “snoep van toen” verwennen uw smaakpapillen. Voor eigen gebruik of als geschenk, met snoepjes naar ieders smaak, ook suikervrij, verrast u menigeen. Tijdsgebonden past ons aanbod zich aan, zoals voor Sinterklaas, Eindejaar, Pasen, moederdag…

ONZE THUISWINKEL

Geraakt u niet naar de markt, dan bent u welkom in onze thuiswinkel. Steeds open op woensdagnamiddag van 14u00 tot 17u00. Of maak een afspraak via telefoon op het nummer 0496 217506, we bedienen u op het afgesproken tijdstip. Wenst u een origineel geschenk voor een vriend, familielid, schooljuf, ... ? We bereiden een “speciaal-op-maat”-pakket dat u met fierheid kan aanbieden. En voor de ontvanger : aangenaam voor het oog, zoet in de mond !

ONZE ONLINE SNOEPWINKEL

Wij versturen snoep per post. Wil je jezelf eens verwennen met snoepgoed of iemand een zoete attentie toesturen. Stuur ons een mailtje op info@snoep-meulebeke.be of bel ons op 0496 217506.

Veldstraat 146
8760 Meulebeke
T 051 48 55 62
M 0496 21 75 06